Sessan BIR Veteran och BIS 2 Veteran i Vårgårda!

Så fina priser!!

Så fina priser!!

Glad matte med BIS 2 veteran Sessan!

Glad matte med BIS 2 veteran Sessan!

Woow!! Vad fina, tycker Lillie!

Woow!! Vad fina, tycker Lillie!

Med domaren Per Lundström.

Med domaren Per Lundström.

Lördagen den 17 augusti var det utställning med vår hemmaklubb Västsvenska Taxklubben. Domare var Per Lundström.Han hade öppen kritik och det tycker vi är trevligt för då får man reda på hur domaren har tänkt. Han gillade Sessan skarpt och vi fick beröm för att vi håller henne i så fint skick. Resultatet blev Excellent,Ck, BTKL 2, BIR VETERAN och BIS 2 VETERAN! Lilllie fick stanna i husbilen med husse eftersom hon är för liten för att få vara på utställningsplatsen. Hon fick senare beundra Sessans priser.

Leave a Reply