Helgens storslam!

Prisfrossa!Nu har Lillie fått sina första rosetter!!!

Prisfrossa!Nu har Lillie fått sina första rosetter!!!

Sessan vinner Grupp 4/6! Här med domaren Johan Sandström.

Sessan vinner Grupp 4/6! Här med domaren Johan Sandström.

Sessan slog till med att bli BIS 3 Veteran!!!

Sessan slog till med att bli BIS 3 Veteran!!!

Lillie BIR valp och BIG 4 i Grupp 4/6!!!

Lillie BIR valp och BIG 4 i Grupp 4/6!!!

Lördagen den 14 september gjorde Lillie sin debut i valpklass 4-6 månader. Å som hon gjorde det!Södra Älvsborgskennelklubbs inoff utställning i Sandared med domaren Johan Sandström som gav henne jättefin kritik och det blev BIR valp med HP och dessutom placerade hon sig som BIG 4 i Grupp 4/6!!!Sessan ville ju visa var skåpet ska stå och var i sitt esse! Hon blev BIR, BIRVETERAN, vann GRUPP 4/6 och blev Best in Show 3 VETERAN för domaren Carina Johansson!!!Vi är så glada och stolta över våra hundar!

Leave a Reply