Jippie!1:a pris på spårprovet i öppen klass.

Jippie!!Fixade en 1:a i öppen klass!

Jippie!!Fixade en 1:a i öppen klass!

Bra jobbat tyckte domaren Ninni Green.

Bra jobbat tyckte domaren Ninni Green.

Nam,nam,nam....

Nam,nam,nam….

Värt att fira såklart!!

Värt att fira såklart!!

Igår var vi med Lillie på ett spårprov i Västsvenska taxklubben. Det blev ett 1:a pris i öppen klass! Det var matte som gick med henne och det var upp och ner, blåbärsris, stockar och sten och viltstörningar…PHU. Ja, det var inte lätt, men Lillie fixade alla svårigheter såsom sökrutan och återgången. Domaren Ninni Green tyckte att hon tog sig bra fram överallt, även fast hon är så liten. Nu blir det en liten paus med spåren. Husse ska fixas och han längtar tills han kan få gå med henne i skogen igen.

Leave a Reply