Premiär för Skåneutställning!

Vann Championklassen med excellent och Ck och sedan bästa tik 3.a!

Vann Championklassen med excellent och Ck och sedan bästa tik 3.a!

Matte glad med dagen med liten Lillie.

Matte glad med dagen med liten Lillie.

Dag 1 för Carina! Bra jobbat och grattis!!

Dag 1 för Carina! Bra jobbat och grattis!!

Bodde så fint i en skogsglänta nära utställningsplatsen.

Bodde så fint i en skogsglänta nära utställningsplatsen.

I helgen har vi varit på en dubbelutställning med Skåne Blekinge Taxklubb i Hässleholm. Det var första gången vi var på den. Hela helgen har vi hängt med bästa Carinas Team Doggside´s! Å vad roligt vi har haft det. Domare på lördagen den 18 september var Kjell Lindström. Han gillade Lillie och med det fick hon följande resultat:Championklass 1 med excellent och CK samt 3:a Bästa Tik! Det var full fart hela dagen med Carinas hundar hit och dit. Skitkul! Stort grattis till alla fina resultat denna första dag!

Leave a Reply