Lillie i Tvååker!

Lillie med sina rosetter från helgen!

Lillie med sina rosetter från helgen!

Carina och BIR LK Florencia med domaren Dodo!

Carina och BIR LK Florencia med domaren Dodo!

Uppfödargruppen med långhåriga dvärgtax BIS 4!!

Uppfödargruppen med långhåriga dvärgtax BIS 4!!

I lördags var det dags för höstens utställning i Tvååker med Hallands taxklubb. Domaren Dodo Sandahl gav Lillie bland annat följande kritik: Feminin, stram rygg med välburen svans, bra förbröst, utmärkt kropp och bakställ, fin päls av bra kvalitet, rör sig sunt och glatt, välvisad. Championklass 1,excellent,Ck och Bästa tik 3! BIR blev Carina och hennes fina Florencia. Grattis och så väl värd 1:a platsen!Sen var det full rulle igen med Team Doggside´s! Å fler prisrosetter för Carina att bära med sig och ta hem till Billeberga!

Leave a Reply