Tvååker utställningen.

Vann Championklassen på fredagen med Excellent och Ck!

Vann Championklassen på fredagen med Excellent och Ck!

Vår finaste uppfödare Carina!

Vår finaste uppfödare Carina!

En Doggsidés taxhög.

En Doggsidés taxhög.

Härligt med utställningar igen och gott med tält.

Härligt med utställningar igen och gott med tält.

Kul att äntligen Tvååker utställningen är igång och man får träffa alla sina fina taxkompisar igen. Det har varit en utställning med lite varierande resultat. Så klart jätteglad över att Lillie vann sin Championklass med excellent och Ck på fredagen. På lördagen mättes alla taxarna av domaren och då var vi inte många som höll måttet i LK… Men trots allt en rolig utställning. Extra grattis såklart till Doggside´s Carina som fick flera fina resultat med sig.Kolla gärna på resultaten på www.doggsides.se

Leave a Reply