Västkustvinnare 2016!

Matte och Sessan på Gala!

Matte och Sessan på Gala!

På bordet med Sessan.

På bordet med Sessan.

I heat mot en fin American Akita.

I heat mot en fin American Akita.

På påskafton var vi inbjudna på galan Västkustvinnare 2016 med Västra Kennelklubben. Sessan hade kvalificerat sig genom att bli BIRveteran på en SKKutställning.  Det hela gick av stapeln på hotell Vann. Tävlingen gick ut på att man tävlade i ett utslagsgivande heat med två hundar i taget. Sessan blev lottad mot en jättefin American Akita som gick vidare till nästa heat. Hon var den enda taxen. De tre internationella allrounddomare som dömde under kvällen var Nils Molin, Svein Helgesen och Marit Sunde. Resten av kvällen satt matte och husse med ett roligt hundgäng och åt en god supe´.Supertrevligt!!

Leave a Reply