Bevorax Excellenta Lilly är Junior World Winner!

YES med Lilly JWW -17!!

YES med Lilly JWW -17!!

På första plats med Lilly!

På första plats med Lilly!

Med några av konkurrenterna!

Med några av konkurrenterna!

Lilly väldigt nyfiken på grannen...

Lilly väldigt nyfiken på grannen…

Man träffar ju en hel del svenska taxfolk när man är iväg på utställningar. Anna, Peter och Kerstin från Tavlefjärdens kennel hade åkt ända från Norrland för att ställa ut några taxar och så krockade det med några av deras taxar som skulle gå samtidigt i olika ringar. De frågade matte om hon kunde hjälpa till att visa deras juniortik Lilly. Självklart! Matte och Lilly gick in i ringen i tuff konkurrens och sopade mattan med allihopa och vann klassen och hon blev därmed Junior World Winner!!!Så väl värd denna goa, snälla och snygga tax som var en dröm att gå med. Matte blev lika glad över vinsten som uppfödarna! Ett stort grattis till er plus till Anna-Lena och Anna-Karin!Det ska bli roligt att följa Lilly i framtiden.

Leave a Reply