Carina och Rulle BIR i Tvååker!

Carina och Rulle BIR och BIS-7!

Carina och Rulle BIR och BIS-7!

Välvisad tax!

Välvisad tax!

Carina med Exet som är så snygg!

Carina med Exet som är så snygg!

Premiärtur med husbilen i ett soligt Apelviken!

Premiärtur med husbilen i ett soligt Apelviken!

Tack Carina för Rulles matvinst hälsar Sessan!

Tack Carina för Rulles matvinst hälsar Sessan!

I helgen var det utställning med Hallands Taxklubb i Tvååker. Domaren för dagen var Gitte Sundsdal Danmark. Sessans uppfödare Carina fick flera fina resultat med sina taxar under helgen. Hon visade Rulle LK till BIR ,Fanny LDvalp till BIS-4 och fina Exet LD vann juniorklassen och placerade sig som BHKL 2! Stort grattis!! Matte och Sessan fick ivarjefall välpresenterad som kritik och det fick vi ju vara glada för.

Leave a Reply