Doggsidés i Tvååker!

Värsta snyggaste rosetterna till Sessan från Carina!

Värsta snyggaste rosetterna till Sessan från Carina!

LD BIR Exet och BIM Bea plus domare Erica Pettersson!

LD BIR Exet och BIM Bea plus domare Erica Pettersson!

Dusty BIS -2 VETERAN med Carina och domare Charlotte J.

Dusty BIS -2 VETERAN med Carina och domare Charlotte J.

Uppfödargrupp med alla lite huller om buller....BIS-2!

Uppfödargrupp med alla lite huller om buller….BIS-2!

Lördagen den 6 oktober tillbringade vi tillsammans med Doggsidés Carina på taxutställningen i Tvååker. Det var Hallands taxklubb som anordnade den. Sessan var med som sällskapstax och fick värsta finaste största rosetterna från Carina som hon köpt i Danmark. Det var en för Sessans Nordiska titel och en för de Internationella titlarna. Tusen tack snällaste Carina!!På utställningen gick det hur bra som helst för Doggsidés som blev BIR och BIM med Exet och Bea LD, uppfödargrupp BIS 2 och Dusty BIS 2 VETERAN!!Supergrattis! Läs mer om alla resultat på hemsidan:

www.doggsides.se

Leave a Reply