Sessan BIR och BIS 2 Veteran i Tvååker!

Snacka om prisfrossa!!!

Snacka om prisfrossa!!!

Sessan BIS 2 veteran och Dusty med Carina BIS 4 veteran!

Sessan BIS 2 veteran och Dusty med Carina BIS 4 veteran!

BIR och BIRVETERAN med domaren Cindy Pettersson.

BIR och BIRVETERAN med domaren Cindy Pettersson.

Vilken fantastisk helg vi har haft i Tvååker! Hela taxfamiljen åkte på premiärtur med husbilen till ridhuset i Tvååker för att deltaga på Hallands taxklubbs årliga vårutställning. Den trevliga domaren Cindy Pettersson gillade Sessan skarpt och hon fick jättefin kritik och resultatet blev BIR,BIRVETERAN och dessutom BIS 2 VETERAN!!!Jippie! Dessutom så var Doggside´s Carina på plats med ett gäng taxar, så matte var i hetluften hela eftermiddagen som handler. Extra roligt var att matte fick visa finaste veteranen Dusty till 2:a Bästa hane.En ny favvo hos matte!Doggside´s hade en kanonhelg med flera kanonresultat. Stort grattis och så kul att få vara en del av TEAMET!

Leave a Reply