Archive for januari, 2009

Äntligen fredag!

fredag, januari 30th, 2009

Denna veckan har varit intensiv.Det har varit diverse tjejträffar och hundskoleträningar m.m.Givetvis även de dagliga golfbanepromenaderna med Sessan.Nu är Quennes valpar 4 veckor och helt underbara.Kolla gärna in de nya korten på Doggsides!

Sessan tar en paus.

Sessan tar en paus.

Hundpussar!

måndag, januari 26th, 2009

Har haft besök här hemma i helgen av hela “tjocka släkten”.Sessan passade på att busa med min systerdotter Felicia.Felicia älskar att gosa med Sessan och då fick hon sig några härligt blöta hundpussar på köpet!!

Felicia får hundpussar!

Felicia får hundpussar!

Lördagen den 24 januari.

lördag, januari 24th, 2009

Sessan var hos sin taxkompis Alice idag när husse och matte åkte till Göteborg.Först blev det ett restaurangbesök för att sedan gå och se hockeymatchen mellan Västra Frölunda - Hv71 5-4!

Mari i Skandinavium.

Mari i Skandinavium.

Föreläsning på Noordhgårdens Hundskola.

torsdag, januari 22nd, 2009

I tisdags den 20/1 var vi på en mycket intressant och lärorik föreläsning.Det var Roger Noordh som föreläste på temat “Vad är en problemhund”?Ledarskap och konsekvens var två nyckelord.Viktigt att sätta gränser i tid och att stimulera/aktivera hunden. Till sist -glöm inte att ge beröm och gosa med din hund!

Roger - var konsekvent!

Roger - var konsekvent!

Västsvenska taxklubben på MyDog.

måndag, januari 19th, 2009

Kolla gärna in det fina reportaget om MyDog som Helena Knez skrivit om på www.vsvtk.se.Några härliga eldsjälar hade fixat den allra finaste montern på hela mässan och man hade tagit med sig sina fina taxar i olika storlekar och hårlag.Veckans Ros till er!

Taxmontern - lugnet före stormen!

Taxmontern - lugnet före stormen!

Som på räls…!

lördag, januari 17th, 2009

Idag så gick det som på räls när Sessan spårade eller som Roger brukar säga, hon gick “snuskigt bra”!Hon var verkligen med på noterna från första stund.Husse och matte var ju väldigt glada även om det var svinkallt ute idag.Brrr…!

På G!

På G!

Vilse!

tisdag, januari 13th, 2009

Idag när hussarna skulle gå på skogspromenad med sina hundar gick de vilse.

Är vi på rätt väg?

Är vi på rätt väg?

Snacka om yra karlar!!Hundarna var ju lyckligt ovetande om denna incident.Blev en något längre promenad än tänkt och lite träningsvärk…….

Taxkompisar!

onsdag, januari 7th, 2009

Idag fick Sessan sällskap av sin taxkompis Alice på golfbanan.Det var verkligen full rulle!Har lagt in lite nya kort i Sessans fotoalbum så gå gärna in och kika där.

Taxkompisar!

Taxkompisar!

MyDog internationell utställning.

lördag, januari 3rd, 2009

Idag var det den internationella utställningen som gällde för Sessan.Domare var Espen Eng - Norge.Dagens resultat blev inte lika lyckat som gårdagens,men Sessan var ju lika glad för det.

Sessan och Bill i rasparaden!

Sessan och Bill i rasparaden!

Försökte att charma domaren som vanligt med pussar,men det hjälpte inte…men fick “härligt temperament” i kritiken i varjefall.Kul att träffa Maj-Stina och Doggside´s Paul Harold (Harry) med familj!

MyDog nationell utställning.

lördag, januari 3rd, 2009

Idag har Sessan varit på MyDog:s nationella utställning.Hon fick 1,1 med mycket fin kritik.Domare för dagen var Lena Stålhandske - Australien.På rasparaden representerade Sessan långhårig kanintax ihop med alla de andra goa taxarna och dess ägare.Det är alltid lika roligt att träffa glada hundmänniskor.Speciellt tack till Sessans fanclub-Marie,Lena och Susanne.Det har verkligen varit en toppenrolig dag!

Sessans priser!

Sessans priser!