Archive for februari, 2009

Störningsmoment!

onsdag, februari 25th, 2009

Idag har Sessan jobbat som störningsmoment!Roger skulle hjälpa en husse med sin hund och då fick Bill och Sessan hänga med och “störa”…..Fast Sessan satt mest och bara glodde på hunden som gick förbi fram och tillbaka.Träningen föll väl ut och alla var nöjda och glada till slut.

Jobb - Störningsmoment!

Jobb - Störningsmoment!

Årsmöte och Valputställning!

söndag, februari 22nd, 2009

Idag var vi på Västsvenska taxklubbens årsmöte i Sätila och hämtade Sessans vandringspris Spårkannan i anlagsklass.Det var trevligt som vanligt och kul att träffa alla goa taxmänniskor.I lördags var det valputställning i Hässleholm. Doggside´s Carina var där med Rasse som blev BIR och BIG 5.Jättestort grattis!!!

Mari på Västsvenska taxklubbens årsmöte.

Mari på Västsvenska taxklubbens årsmöte.

Sessans födelsedag!

lördag, februari 21st, 2009

Idag fyller Sessan 2 år.Tiden går så fort.De här två åren har varit så roliga tillsammans med Sessan.Att ha en liten tax i sin närhet ger verkligen livet en mening.Man bara älskar henne!Givetvis vill vi även önska ett stort grattis till hennes syskon Balli,Frida och Disa!

Grattis på 2-års dagen!

Grattis på 2-års dagen!

Stallet.

måndag, februari 16th, 2009

I helgen var Sessan och Mari i stallet och hälsade på Sickan och Lido.Sessan och Lido delade på ett gäng morötter.Sessan älskar morötter som den lilla KANINTAX hon är!

Två som älskar morötter!

Två som älskar morötter!

Alla Hjärtans Dag!

lördag, februari 14th, 2009

Ha en bra Alla Hjärtans Dag önskar Sessan,Bill och Mari till alla besökare av denna blogg!

Alla Hjärtans Dag!

Alla Hjärtans Dag!

Snacka om kanintax!

onsdag, februari 11th, 2009

Snacka om kanintax!Fick detta roliga kort häromdan från Sessans syster Doggside´s Princess Remi - Frida!Du kan hitta fler kort i  Sessans fotoalbum - Sessans släkt.Där finns hennes mamma,pappa,farmor,syskon mfl.Stort tack till Carina,Peter och Renate för alla fina kort som ni skickat.Utan er hjälp hade det inte varit möjligt att fixa detta.

Här är det kanintax som gäller!

Här är det kanintax som gäller!

Kungälvs-Posten.

måndag, februari 9th, 2009

För dig som inte har Kungälvs-Posten så kan du hitta den på www.kungalvsposten.se.Där kan du läsa reportaget om “Roger kan tala med hundar”.Vi spårade med Sessan i helgen och det gjorde hon bra.Nästan för bra, för hon tog vinkeln utan att gå i återgången….

Hundskolan hos Roger.

Hundskolan hos Roger.

Vandringspris Spårkannan!

fredag, februari 6th, 2009

Igår fick vi Västsvenska Taxklubbens årsberättelse för 2008.Det var verkligen en rolig läsning.Blev påmind om det lyckade resultatet för Sessan i Sätila.Där blev hon ju Bir och fick sitt första Ck,VP m.m.Vi har anmält oss till Årsmötet den 22 februari för då ska vi få ta emot Spårkannan anlagsklass som Sessan vunnit.

Sessan vinnare av Vp Spårkannan.

Sessan vinnare av Vp Spårkannan.

Grattis till Harry!

torsdag, februari 5th, 2009

Idag klarade Doggside´s Paul Harold- Harry anlagsprovet!Detta trots urusla väderförhållanden.Jättestort grattis till Harry!Nu är det jaktklass och Cert som gäller.Bra jobbat - Mary och Magnus!

Harry klarade anlagsprovet!

Harry klarade anlagsprovet!

Läs mer på Taxen Harrys Sida.Du hittar den på Doggside´s hemsida - Länkar.

Mannen som talar med hundar.

tisdag, februari 3rd, 2009

I förra veckan var vi ute hos Roger Noordh på hundkurs.Kungälvs-Posten kom dit och idag publicerades artikeln.Roger prydde både första sidan och löpsedeln.Sen var det en hel sida om honom och hans synsätt på ledarskap med hund.Även lilla Sessan,husse o matte var med på kortet!

Roger och Boss poserar inför fotografen.

Roger och Boss poserar inför fotografen.