Archive for mars, 2009

Liten och stor!

måndag, mars 30th, 2009

Hästar är stora och kanintaxar är små.Sessan har nog ingen koll på detta.Är inte ett dugg rädd för dessa stora djur - har noll kroppsuppfattning eller?!

Liten och stor!

Liten och stor!

Hästdag!

söndag, mars 29th, 2009

Sessan och matte var på besök hos Aase och hästen Gazbar idag.Vi hängde med på en skön promenad.Sessan hoppade över stock och sten.Det var som en agilitybana “in nature”!Kul att få se lite ny skog och inte bara golfbanor……Tack Aase för trevligt sällskap,alltid lika roligt att träffa dig.

Vi ska gå på promenad!

Vi ska gå på promenad!

Viltspårskurs med taxklubben.

lördag, mars 28th, 2009

Idag körde vi igång med viltspårsträningen med taxklubben.Tur att snön smälte bort över natten!!Bengt och Peder i Vsvtk hade många goda råd till oss på kursen.De är verkligen rutinerade.Sessan var riktigt laddad för att spåra idag.Hon gick bra,men matte behöver lära sig att läsa henne bättre.Det var även en liten återgång i spåret som hon också löste till slut.Husse och matte är helt slut,men inte Sessan.Hon leker för fullt med Alice som är här på besök.Vad går den hunden på egentligen?!

Bengt ger Mari tips!

Bengt ger Mari tips!

Princess Ballerina är Svensk Vinnare!

måndag, mars 23rd, 2009

Svensk Vinnare!

Svensk Vinnare!

Igår var Doggside´s taxarna på internationell utställning i Malmö.Sessans syster Princess Ballerina blev BIR och Svensk Vinnare på långhårig kanintax!Flera av Doggside´s taxarna fick fina placeringar.Grattis!!!Kolla på www.doggsides.se .Harry fick sitt första CERT!Bra jobbat Mary och Magnus och stort grattis!

Bröllop!

söndag, mars 22nd, 2009

I helgen har vi varit på bröllop!Sessans hundtränare Roger fick sin Helena.Husse och matte var vittnen.Efter vigseln följde middag och bröllopsresa på Spa.Sessan fick vara hos taxkompisen Alice,men husse och matte följde med på Spa-vistelsen.Det har varit en kanonhelg!Vi önskar Roger och Helena ett stort lycka till.

Herr och fru Noordh -puss!

Herr och fru Noordh -puss!

Pippi Långstrump?!

torsdag, mars 19th, 2009

Sessan tränar också.Hon tror nog att hon är lika stark som Pippi Långstrump och kan lyfta Nemo!

Här kommer Pippi Långstrump....!

Här kommer Pippi Långstrump....!

Hopp!!

onsdag, mars 18th, 2009

Här har vi hoppande Harry in action!Bra motion och trimning inför söndagens utställning i Malmö.Vi håller tummarna för alla deltagande Doggside´s taxar.Lycka till!

Harry in action!

Harry in action!

Ankor!

tisdag, mars 17th, 2009

Visst är det kul att spana in ankor.Det var inte långt ifrån att Sessan tog sig ett dopp idag……!

Sessan spanar in spännande anka!

Sessan spanar in spännande anka!

Alla ska med!

söndag, mars 15th, 2009

Alla ska med!Stora som små på Hundskolan.Först måste man träna och sedan får man kaffe eller vatten.Roger har lovat att det även blir saft nästa gång!

Alla ska med!

Alla ska med!

Kalas!

lördag, mars 14th, 2009

Grattis till Maris syster Ann-Sofie!Vi var på kalas hos henne idag.Där var det full rulle med släkt,barn och tax.Sessan hade många som hon kunde pussa på och hon tog alla chanser!

Pusskalas!

Pusskalas!