Archive for april, 2009

Tack!

torsdag, april 30th, 2009

Tusen tack till alla nära och kära som har gratulerat oss till Sessans Championat!Roligt med alla mail,gästboksinlägg och omnämnande på hemsidorna.Det värmer.Kram Sessan,Bill och Mari.

SU(v)CH!

SU(v)CH!

Mynta är Viltspårschampion!

tisdag, april 28th, 2009

I helgen fick Doggside´s sin första Viltspårschampion!Princess Nobless - Mynta klarade sitt spår galant.Mynta och Sessan är halvsyskon.Deras goa mamma är Pågarnas Pokerfaced Queen Of Hearts -Quenne.Stort grattis till Anita och Kaj och givetvis även till Carina!Vilken vecka!Så kul!

Queene-mamma till två Champions!!

Queene-mamma till två Champions!!

Sessan är Svensk Utställningschampion!

söndag, april 26th, 2009

Sessan blev BIR och Svensk Utställningschampion idag på taxklubbens utställning i Uddevalla!Vi åkte dit och ställde oss med husbilen igår,man vill ju vara i tid…….Husse och matte satte sig på utsidan och Sessan var på bordet i husbilen och åt på det som skulle grillas!!!Taxen var tjock som en fotboll.Det blev till att gå en långpromenad i hästhagarna.PHU!Det gick väldigt bra för taxarna i Vsvtk- bäst!Tack alla som hjälpt till och stöttat oss till detta championat!

Svensk Utställningschampion!

Svensk Utställningschampion!

Husse tränar handling!

fredag, april 24th, 2009

Tur att taxklubbens ringträning har kört igång.Detta var ett ypperligt tillfälle för den “snurriga hussen” att träna handling! Gunilla och Helena Knez har drillat husse med taxen!Tack för proffsig handledning.

Ringträning med taxarna!

Ringträning med taxarna!

1:a i öppen klass!

onsdag, april 22nd, 2009

Idag fick Sessan en 1:a i öppen klass på viltspårsprovet!Jippie!

Hit med klövern!

Hit med klövern!

Sessans priser!

lördag, april 18th, 2009

Sessans priser från dagens lyckade utställning i Tvååker.BIR,andra Certet och BIS 7!Tack Carina för din support!

Sessans priser!

Sessans priser!

Sessan BIR och BIS 7!

lördag, april 18th, 2009

Utställning i Tvååker.Husse o matte ute i sista sekund!In med taxen,en förvirrad handler med hunden på höger sida,i konkurrensen på väg att gå åt fel håll!!Trots detta kaos blev resultatet för Sessan BIR ,andra Certet och BIS7!Roligt att träffa Carina,Mary och Magnus,Christina,Viktoria,Lise-Lotte,

Sessan BIR och BIS 7 i Tvååker!

Sessan BIR och BIS 7 i Tvååker!

Thobias och sist men inte minst Susan och Göran som fick sitt efterlängtade championat på Pluto idag.Stort Grattis!Läs mer om utställningen på Doggside´s sida och Harrys Hörna-bloggen=Mkt.rolig!

Nu är viltspårskursen slut…..

torsdag, april 16th, 2009

Idag var det sista gången på spårkursen med taxklubben.Vi hade en intern tävling som avslutning.Husse gick med Sessan idag och Bengt gick med och noterade varje steg…Peder och Bengt meddelade sedan resultatet för oss deltagare.De hade beslutat att dela ut enligt följande:tredje plats,andra plats och på delad första plats Scarlet/Lisbeth och Sessan/Bill!!!Båda ekipagen fick bedömningen 42p med Hp.Så kul!Tack till alla sköna kursdeltagare och stort tack till Bengt och Peder - ni är bara så proffsiga!!

Sessan är en duktig spårtax!

Sessan är en duktig spårtax!

Alla kan sitt!

onsdag, april 15th, 2009

Alla hundarna var duktiga på Rogers hundskola idag.Sessan var där i egenskap av “störningsmoment”….Kursen hölls i Kungälvs centrum med mycket liv och rörelse.Imorgon är sista gången på viltspårsträningen - snyft.Det har varit en väldigt rolig kurs och god gemenskap.Kolla gärna in korten från träningen på www.vsvtk.se .

Alla kan sitt!

Alla kan sitt!

Mysvovve!

måndag, april 13th, 2009

Sessan är en riktig mysvovve!Här har hon funnit en go famn hos Egil.Så gott.

Sessan och Egil.

Sessan och Egil.