Archive for maj, 2009

Champion!

söndag, maj 31st, 2009

Jippie!Idag blev Doggside´s Paul Harold - Harry Svensk Utställningschampion.Han blev dessutom BIR och BIS 2.Mikaela vann barn med hund!En sådan dag det blev på utställningen i Frödinge.En härlig Mors Dags present till Mary.Ett jättestort grattis till Mary,Magnus och Mikaela!Pussa Harry från Sessan.Så roligt!

Mikaela och Harry in action!

Mikaela och Harry in action!

En solig pingst!

lördag, maj 30th, 2009

En sån härlig dag!Cyklade till fästningen i Kungälv och Sessan fick sitta i cykelkorgen som vanligt.Hade picknick i parken och taxen gnagde på sitt “favvoben”.Så mysigt.

Mysig pingst!

Mysig pingst!

Fästingar!

torsdag, maj 28th, 2009

Husse har köpt en rolig grej som ska stöta bort fästingar?!Man sätter den på hundens halsband och så avger den ett ultraljud som ska funka….Gör det verkligen det,funderar matte?Heter Pet Skudo.Någon som vet…..?

Bye,bye fästingar?!

Bye,bye fästingar?!

Vimsig tax!?

måndag, maj 25th, 2009

Gick ett spår med Sessan idag.Hon var hur vimsig som helst?!Tror det hade gått en hel del vilt i skogen som lockade den lilla hundnäsan…..Hur blir det nu med den tänkta championen, undrar matte?Förhoppningsvis bara en dålig dag på “jobbet”.

Sessan vill hellre mysa!

Sessan vill hellre mysa!

Hundnäsa!

söndag, maj 24th, 2009

Sessans hundnäsa är det inget fel på ivarjefall.Vill gärna komma åt god biff som husse ska grilla!Bild från helgens camping i Varberg.

Här luktar det gott!

Här luktar det gott!

Utställning i Sätila!

torsdag, maj 21st, 2009

Idag har vi varit på utställningen i Sätila som vår hemmaklubb VsvTK anordnar varje år.Domare för dagen var Nils Molin.Sessans resultat blev en repris från förra helgens:Chkl1,Ck och Btkl 2 med fin kritik. Roligast av allt var att träffa alla trevliga taxmänniskor!Till mamma Marianne-kolla på kortet nedan att Sessan kan stå still!!

Sessan kan stå still!

Sessan kan stå still!

Sessan i tidningen GP!

måndag, maj 18th, 2009

Sessan är med i tidningen GP:nätupplaga.Kortet är från förra årets Word Dog Show i Stockholm.Det kom en journalist och fotade när vi skulle cykla till utställningen.Så kolla gärna in fotot på rubriken -Kollektivtrafik”Max en hund per buss eller spårvagn”.

www.gp.se

 

 

Cykeltax!

Cykeltax!

Debut i Championklass!

söndag, maj 17th, 2009

Sessan skiner som solen i Karlstad!

Sessan skiner som solen i Karlstad!

Debut i Championklass på Kjugekull.Domare var Paula Sunebring.Resultatet blev CHk1,Ck,Btkl 2.Sessans syster Balli blev BIR och Reserv i BIS.Stort grattis till Carina som hade många järn i elden med mängder av Doggside´s taxar.Ett stort grattis till Harrys andra CERT och BIR på LD!Bra jobbat Mary och Magnus!Vi har haft en underbart härlig dag med alla goa taxmänniskor.Mycket vacker utställningsplats med underbart väder och Sessans päls den sken som solen i Karlstad!

Ordinarie spårprov!

tisdag, maj 12th, 2009

Idag har vi varit på Ordinarie Spårprov i Hallands taxklubb.Sessan klarade sin andra 1:a i Öppen klass!Domare för dagen var Einar Ströbeck.Nu har vi precis landat hemma och husse o matte är rätt trötta.Jag behöver väl inte tala om vem i familjen som fortfarande är pigg - givetvis taxen!

Domaren Einar,Bill o Sessan!

Domaren Einar,Bill o Sessan!

Hästhelg!

måndag, maj 11th, 2009

Denna helgen har verkligen varit en riktig hästhelg.Sofia och Gazbar debuterade i en 1.20 hoppning och då var matte och Sesssan där som fanclub.Blev en snyggg runda med endast ett lätt pet på ett hinder.Kanonbra!

Duktigt hoppekipage!

Duktigt hoppekipage!