Archive for juli, 2009

Sommarhälsning!

fredag, juli 24th, 2009

Hej alla bloggläsare!Här kommer en liten sommarhälsning från oss.Det är skönt att bara ta det lugnt innan höstens alla utställningar och spårprov drar igång.Ha det gott och simma lugnt.

Sessan,en något varm Queene och Balli.

Sessan,en något varm Queene och Balli.

Besök hos Carina!

fredag, juli 17th, 2009

Idag var det dax för det årliga besöket hos Sessans goa uppfödare Carina.Sessan fick träffa sin mamma Queene och syrran Balli.Man märker verkligen att de är släkt för de är väldigt glada och livliga båda två.Men Sessan blev väl alldeles snurrig av alla intryck så hon var ovanligt lugn för att vara henne.Hon var mest förtjust och intresserad av Carinas hönor som hon gärna skulle lekt med om hon fått.Carina- tack för idag!Ha en skön sommar!

Mari och Carina med Sessan,Queene och Balli!

Mari och Carina med Sessan,Queene och Balli!

Resultat i Tvååker!

måndag, juli 13th, 2009

Här kommer lite resultat för våra hundkompisar:Roger visade Elda Ökl. 1,kk. 1,Ck,Btkl.5!Grattis!

Sessan och Bill in ACTION!!

Sessan och Bill in ACTION!!

Helena kämpade bra med Häxa som för dagen inte kunde gå för 100 och fick Ukl.1,kk.1. Marcus Nemo blev BIR-valp!Så kul!Även Elin och Roberts Chloé blev BIR-valp!Grattis även till alla goa taxvänner som hade fina framgångar i helgen!Tack för alla gratulationer till oss.Det värmer.

Bill visar Sessan till BIR!

Bill visar Sessan till BIR!

Foto:Lars Ahlin.

Sessan BIG-4 i Tvååker!

lördag, juli 11th, 2009

Vilken dag!Internationell utställning i Tvååker.Domare:Walte van der Broeck,Belgien.Sessan blev BIR och fick CACIB och blev sedan BIG- 4!Vi är så nöjda med våran tax.Husse skärpte till sig idag och var en kanonhandler!

Priserna för BIR o Cacib!

Priserna för BIR o Cacib!

BIG 4!

BIG 4!

Ett regnigt Tvååker!

fredag, juli 10th, 2009

Nationell utställning i Tvååker med regnskurar!Men vad gör det när man träffar alla goa hundmänniskor som kämpar i ringen med sina hundar.Sessan fick följande resultat:Chkl 1, Ck och Btkl 2.Det var 4 st. tikar i Btkl och Sessan kom 2:a efter den norska tiken som var före henne även i Drammen.Sessan var enda svenska LK,de andra kom från Norge.Domare för dagen var Anne Sume,Estland.

Ett regnigt Tvååker!

Ett regnigt Tvååker!

Priser i mängder!!

tisdag, juli 7th, 2009

Priser i mängder blev det på utställningen i Visby för Eva och hennes taxar!Xerxes BIR,Cacib och BIG 3 och Paula Wild blev BIM båda dagarna.Ett stort grattis från oss.Nu får det bli Lars/handler som är upp till bevis i Tvååker!

Priser i mängder!!

Priser i mängder!!

Härliga Västkusten!

måndag, juli 6th, 2009

Visst är det härligt på Västkusten!Har haft en underbar helg i Kungshamn/Smögen.Var ute och åkte med Zita-båten.Sessan var givetvis med och blev allas kelgris!

Kollar in skeppet!

Kollar in skeppet!

Sessan - kelgrisen på Zitabåten!

Sessan - kelgrisen på Zitabåten!

Sessan har kysst en kändis!!

söndag, juli 5th, 2009

På Smögenbryggan träffade vi en kändis-en komiker/ skådespelare!Sessan gav honom några blöta kyssar och då var hans kommentar:ja,ja nu för tiden är det bara hundar som kysser en!!Hans fru - va?!Bill till frun -döö,lägg dig inte i “karleprat”.Asflabb!!

Sessan på Smögenbryggan!

Sessan på Smögenbryggan!

Härliga sommarkvällar!

torsdag, juli 2nd, 2009

Härliga sommarkvällar!Förra helgen tog vi cyklarna och taxarna med oss för att ha picknick i Varberg.Mimmi och Thomas hade med sig Pepsi som dagen till ära hade fått en egen hundkärra!

Picknick!

Picknick!

Taxnytt!

onsdag, juli 1st, 2009

Det gick ju strålande bra för taxkompisarna på utställningen i Borås!Grattis till Ewa med Nubia BIG 1 och BIS 6 och till Christina med Sigge BIM och Wilma bästa veteran!Gunilla och Helenas taxar fick BIR och BIM!Bra jobbat.Själva har vi roat oss med att lusläsa senaste numret av TAXEN.Läsvärt nummer!

Läsvärt nummer- senaste TAXEN!

Läsvärt nummer- senaste TAXEN!