Archive for september, 2009

Spår med Aj!

tisdag, september 29th, 2009

Ett kort träningsspår ca 200 meter för Sessan.Hon tyckte det var kul idag och var väldigt ivrig att komma iväg.Matte hade lagt spåret i rätt snårig terräng och tuffa husse hade endast kortärmad.Aj,blev det med en ordentlig reva på armen!

Aj!

Aj!

Matte och tax.

Matte och tax.

Sessan är en hoppande kanintax!Filmtime!

måndag, september 28th, 2009

hoppa-090925-0031

Fyndat!

söndag, september 27th, 2009

Fyndat på Bok och Biblioteksmässan i helgen.Mycket folk,mängder med kändisar och fyndpriser.Det blev en hel del böcker,kort och tidningar.Kul att man även får så fina väskor från vissa montrar.Matte- LIKE!!

Fyndat!

Fyndat!

Hemma igen.

lördag, september 26th, 2009

Nu är vi hemma igen till Sessans stora glädje.Husse och matte har kommit hem från dagens dop.Det var syrrans lilla Hanna som döptes och matte var fadder.Hanna gjorde sin stämma riktigt hörd i kyrkan idag.Det kallar vi GIRLPOWER!

Felicia,Jonas,Ann-Sofie,Hanna o Mari.

Felicia,Jonas,Ann-Sofie,Hanna o Mari.

Flygande tax!!!

måndag, september 21st, 2009

Å,vem e du?!

Å,vem e du?!

Kaxig tax!!

Kaxig tax!!

Flygande tax!!!

Flygande tax!!!

Möte med underliga djur idag, tyckte Sessan.Först kolla in,sen kaxig ,för att sedan ta en flygtur rakt upp i luften när de kom för nära!!!Galopperade sen i ilfart runt som en tok - matte asgarvade.Denna hund är bara så fruktansvärt rolig.En riktig glädjespridare!

Hundanfall!

lördag, september 19th, 2009

Träffade Thomas i dag vid lastbilen med bär,potatis och äpplen.Han fick massor med taxpussar i ett riktigt hundanfall från Sessan.Hon var helt loss!Det blir äpplepaj med vaniljsås ikväll har matte bestämt.MUMS!

Hundanfall/pussar på Thomas!

Hundanfall/pussar på Thomas!

Passar till äpplepaj med vaniljsås!

Passar till äpplepaj med vaniljsås!

Ny hemsida!

torsdag, september 17th, 2009

Västsvenska Taxklubben har fått en ny hemsida.Den känns väldigt fräsch och aktuell.Bra jobbat av Thobias,Helena mfl!Gör som oss i Sessans taxfamilj - titta in på Vsvtk: nya hemsida redan idag!

www.vsvtk.dinstudio.se

Vackra Kessy pryder Vsvtk:s hemsida!

Vackra Kessy pryder Vsvtk:s hemsida!

Prisfest!

måndag, september 14th, 2009

Lite prisfest!Fick bla. jättefina servetter med långhårig tax på från prisbordet hos Bohuslän-Dals taxklubb i Laxsjön.I lördags var det ju utställning i Sofiero.Doggside´s var där och den det gick bäst för var SUvCH Paul Harrold (Harry)som blev BIR på LD och placerade sig sedan som BIG-3!!Ett jättefint resultat och många grattiskramar till Mary och Magnus.Härligt också med Panos Show Dancer som blev BIR-valp!Grattis Carina!

Harry BIR och BIG-3!

Harry BIR och BIG-3!

Prisfest från Laxsjön!

Prisfest från Laxsjön!

Sessan BIR i Laxsjön!

söndag, september 13th, 2009

Utställning hos Bohuslän-Dals Taxklubb i Laxsjön.Domare var Per Lundström,en domare som dömmer på utställningar i hela världen.Han var väldigt noga med att kolla bettet på taxarna och det var en hel del som fick släta ettor.Sessan fick dock ett CK och blev BIR.I BIS blev det en 7:e plats för henne.Husse gjorde en mycket bra insats idag.På uppställningarna stod hon blixtstilla som ett ljus.Ölkorven gjorde nog susen….!Tack alla taxkompisar för en rolig helg inklusive räkaftonen på lördagen!

Team-i-ringen!

Team-i-ringen!

Tripp-Trapp-Trull på långhår!

Tripp-Trapp-Trull på långhår!

Lite resultat!

fredag, september 11th, 2009

Resultatrapport:Helena och Häxa fick ett andra pris i sin första lydnad klass 1 tävling.De fick blodad tand och ska tävla igen nästa helg!Lycka till!Igår blev Frodo viltspårchampion!Bra kämpat och grattis till Helena och Gunilla.Imorgon önskar vi Doggside´s gänget lycka till på utställningen i Sofiero.Go Doggside´s!För våran del har det idag varit en skön golfbanepromenad och lite ringträning…..

Ringträning med mumsig ölkorv!

Ringträning med mumsig ölkorv!