Archive for januari, 2010

Säkert 40 hundar!

söndag, januari 31st, 2010

Många hundar!!

Många hundar!!

Alla lyssnar på Roger!

Alla lyssnar på Roger!

Hundar på promenad.

Hundar på promenad.

Idag var det säkert upp mot 40 hundar på söndagsträffen. Det var en salig blandning av hundar och folk hos Roger och Helena. Helt otroligt vad bra allt fungerade med så många hundar, men så har Roger koll på alla (även de uppe vid brevlådorna)! Sessan gick superbra.Vi fick även gå utan koppel på henne och det klarade hon galant trots så mycket störning… Roger:TAXEN KAN!!

Ett gott försök….

torsdag, januari 28th, 2010

Sessan skogstax!

Sessan skogstax!

Vi gjorde ett gott försök med att gå på golfbanan idag men vi fick ge upp. Det blåste för mycket , så det fick bli till att dra till skogs. Sessan LIKE!

Trött på kalas….

tisdag, januari 26th, 2010
Trött på kalas...
Trött på kalas…

Som sagt kalas i söndags. Lilla My blev nog lite trött av alla intryck och tog sig en tupplur på soffan.

Kalas!

söndag, januari 24th, 2010

Kalaspinglor!

Kalaspinglor!

Kalas för matte. Eftersom släkten har förökat sig sedan förra året så var det full rulle från början till slut! Det var första gången som Sessan träffade lilla My. De blir riktiga kompisar. Tack för alla fina blommor och presenter! Kram på er.

Frölunda -Modo 2-3.

lördag, januari 23rd, 2010

På hockeymatch.

På hockeymatch.

Peter "Foppa" Forsberg!

Peter

Frölunda förlorade mot Modo trots att Foppa fick matchstraff!! Kul att fått se Peter Forsberg in action ivarjefall. Nu har vi hämtat Sessan som har varit hos Alice ikväll.

Filmtipset!

fredag, januari 22nd, 2010

Ringträning på MyDOG.

Ringträning på MyDOG.

Filmtips: Söndagens BIG-final för taxarna på MyDOG. Gå in på Västsvenska Taxklubbens hemsida och klicka på länken Klotterplank. Det är familjen Bruno som har lagt in filmen där.

www.vsvtk.dinstudio.se

Torsdagsrycket!

torsdag, januari 21st, 2010

Hemma!

Hemma!

Idag fick husse och matte ett torsdagsryck och åkte till stan. Det blev både middag och shopping. Matte fick med sig några påsar hem. Väl hemma möttes man som vanligt av en glad Sessan. Pussgurka!

Hittat nåt´?!

onsdag, januari 20th, 2010

Hittat nåt´?!

Hittat nåt´?!

På dagens promenad så körde Sessan ner hela huvudet i snön. Undrar vad hon fick nys på? Sorkar kanske? Vi hoppas att hon är så himla sugen på spår, så att hon fusktränar redan nu…..

Störningsmoment!

måndag, januari 18th, 2010

Hos Roger.

Hos Roger.

Störningsmoment!

Störningsmoment!

Gå!

Gå!

Idag har Sessan och husse varit “störningsmoment” på hundskolan. Stora vovvar som behövde träna på att möta liten vovve. Perfekt uppdrag för våran tax!

Snö-tax!

söndag, januari 17th, 2010

Snö-tax!

Snö-tax!

Sessan är en riktig snö-tax. Är helt loss när vi är ute och går. Vill också nämna att Helena och Gunillas Frodo har fått den fina titeln Internationell Champion. Ett jättestort grattis till er från oss!