Archive for april, 2010

Det värmer.

torsdag, april 29th, 2010

Fått syn på nå´t!

Fått syn på nå´t!

Värme på gång! Har varit på sköna promenader med taxen - äntligen behöver man inte frysa längre. Så härligt! Tack till alla som hejat och varit glada över reportaget i KP. Det värmer.

Idag kom Kungälvs-Posten!

tisdag, april 27th, 2010

Puss!!

Puss!!

Idag kom Kungälvs-Posten. Matte höll på att sätta kaffet i halsen imorse! Vi var med på första sidan.PHU!Rubrik: Sessan siktar mot VM för hundar. I tidningen var det reportage om VsvTK,ringträningen,Sessan, Fiffi ,WDS och massor med bilder. Ja, nu gäller det att ligga i. Har varit på ännu en träning med taxklubben. Sessan hade inte hunnit att springa av sig i dag ,så det blev mest hopp och skutt för hennes del…..

Hundhelg!

söndag, april 25th, 2010

Vikarie för Helena!

Vikarie för Helena!

Nu är det fika!

Nu är det fika!

Hundträning!

Hundträning!

Vill ha korv!

Vill ha korv!

En riktig hundhelg! Vi var vikarie för Helena på söndagsträffen idag. Husse  var “dörrvakt”samt grillmästare tillsammans med Marcus.Matte fixade fika och sprang omkring med sin kamera och fotade som vanligt…Igår gick vi ett spår med Sessan. Det klarade hon mycket bra och hoppade över både kopparormar och stora diken!

Queene med sina nya taxkompisar!

fredag, april 23rd, 2010

Queene med taxmaffian!

Queene med taxmaffian!

Sessans underbart positiva mamma Queene har fått nya taxkompisar! Hon har flyttat till Anita och Kaj. Där bor Sessans halvsyskon Nova och Mynta. Med på bilden är även Timjan. Det har också flyttat in en liten orkan som heter Ica (Carinas) hos taxmaffian.Hon är där på spårträningsläger….Även Queene har fått prova på spår. Vem vet, det kanske bor en liten SE VCH i henne också!! Enligt senaste rapporten går det mycket bra. Queene har fattat galoppen direkt. Imponerande!

Kungälvs-Posten på ringträningen!

tisdag, april 20th, 2010

Fotodax!

Fotodax!

Full aktivitet!

Full aktivitet!

Travar på......

Travar på......

Valpträning - lilla söta Maia!

Valpträning - lilla söta Maia!

Matte hade pratat med Kungälvs-Posten om våra fina taxar, varav några ska till World Dog Show i Herning till midsommar! Det blir säkert ett fint reportage. Förhoppningsvis kommer det med i KP:s fredagsnummer, så håll kollen om du har möjlighet. Husse fick agera “domare” vid bordet och känna på vovvarna idag.

Tre fina BIR-taxar från VsvTK!

måndag, april 19th, 2010

Fiffi,Sessan och Frodo är BIR-taxar!

Fiffi,Sessan och Frodo är BIR-taxar!

Roligt att tre fina taxar från VsvTK blev BIR i Uddevalla! Det var Fiffi, Sessan och Frodo som stod för det. Grattis till Helena och Gunilla Knez! Har lagt in lite bilder från Gundsölille och Uddevalla i Sessans fotoalbum Utställning 3. Gå gärna in och kika där.

Utställning i Uddevalla!

söndag, april 18th, 2010

I ringen!

I ringen!

Fokus!

Fokus!

BIR och BIS-6!

BIR och BIS-6!

Utställning idag på BDTK:s utställning i Uddevalla. Domare: Charlotte Jacobsson som även hade en domaraspirant med sig. Antal taxar var 90 st. Sessan blev BIR och BIS-6! Husse har nu kommit på hur han ska “värma” upp. Roger har tjatat och det har hjälp…..Så roligt att träffa våra taxkompisar - tack alla!

Premiär för cykeltur och Harry BIR!

lördag, april 17th, 2010

Harry BIR!

Harry BIR!

Cykeltur!
Cykeltur!

I veckan var det premiär för en cykeltur ner till stan. Sessan fick hänga med (givetvis).Nervägen blev det cykelkorg med husse. När vi skulle hem så travade hon så käckt hela vägen upp till Gula Komarken med matte. Hon flåsade inte ens - snacka om SUPERKONDIS! Jippie! Vi säger ett stort grattis till Doggside´s Paul Harold -Harry som varit i Slöinge och blivit BIR!! Grattiskramar från oss till Mary och Magnus!

Extra spårlina….

fredag, april 16th, 2010

Stolt husse!

Stolt husse!

Här e´spår!

Här e´spår!

Alltid bra med en extra spårlina. Husse har klippt och sytt och nu har vi testat den. Både tax och matte har varit försökskaniner i den snåriga skogen…..fungerade hur bra som helst!

Film:Uppställning!

torsdag, april 15th, 2010

Film:Uppställning!