Archive for maj, 2010

Söndagsträffen på Mors Dag!

måndag, maj 31st, 2010

Vaktar fikat!

Vaktar fikat!

Sessan och Bullen!

Sessan och Bullen!

Barn möter tax!

Barn möter tax!

Grillmästarna!

Grillmästarna!

Söndagsträffen på Mors Dag. Det kom säkert över 30 hundar i det vackra majvädret. Även denna gång var vi kökspersonal och fixade med kaffe och korvgrillning m.m. Helena hade förberett mycket, trots att hon var sjuk. Krya på dig! Tack alla goa hundvänner för en jättetrevlig dag.

Ringträning hos Roger!

söndag, maj 30th, 2010

Har fått skrattfnatt!

Har fått skrattfnatt!

Bättre koncentration här!

Bättre koncentration här!

Travar på....

Travar på....

På rad!!

På rad!!

Ringträning hos Roger i lördags.Det är alltid lika roligt att träna för honom. Många goa skratt, men oxå många tips att ta med sig. Fick beröm för uppställningarna och bätte driv i traven.Det var inte alls så himla “pissnödigt”, som Roger uttryckte det. Detta är lika med mycket BRA!

Snart badsäsong….

fredag, maj 28th, 2010

Här var det sallad!

Här var det sallad!

Snart badsäsong ,säger husse. Då är det sallad som gäller…..Först en go promenad i Arnebo. Idag var Sessan fullständigt helt loss!! Sprang i cirklar i säkert 100 knyck.Överlycklig tax. Vi fick oss ett gott skratt.Tokfia!!

Film:Lektax!

onsdag, maj 26th, 2010

Film:Lektax!

Kjugekull och Hässleholm.

måndag, maj 24th, 2010

Mary med Harry 2 BIR!!

Mary med Harry 2 BIR!!

Sötnos!

Sötnos!

En glad Carina!

En glad Carina!

Kollar!

Kollar!

Lite kort från helgen. I Kjugekull dömde Nils Molin och i Hässleholm var det dansken Michael Allerup Nielsen. Tack för de fina korten som Mary Rume och Eva Hörnfeldt-Ahlin tagit. Härligt med Harrys 2 BIR,CACIB och BIG-5! Carina fick BIR-valpar,BIR uppfödargrupp o BIS-3,CK,R-CACIB m.m…!! Grattis!

Njutningshund!

söndag, maj 23rd, 2010

Sola!

Sola!

Lyssnar?!

Lyssnar?!

Härlig husbilshelg i solen. Sessan har varit en riktig njutningshund! Det har varit utställningar i Kjugekull och Hässleholm i helgen, så vi har hållit tummarna för Carina och Mary.De har fått kanonfina resultat med sig hem efter denna helgen med bla. BIR .Grattis till er båda!!

Värmen är här!

onsdag, maj 19th, 2010

Championen!

Championen!

Äntligen! Värmen är här! Skön runda på golfbanan och i skogen idag. Nu har vi fått de de danska rosetterna som vi beställt. De fanns nämligen inte att köpa på utställningen.Fick både championat rosetten och BIR, kul att ha. Sessan poserar!

Handling….

tisdag, maj 18th, 2010

Handling...

Handling...

Tillbaka i vardagen efter en go helg i Varberg. De gamla vanliga rutinerna städ,tvätt och handling….Taxen fick åka i hiss i en av kassarna eftersom det blev så mycket varor att bära upp för trapporna. Hon är ju så himla snäll som finner sig i det mesta!

Härliga Apelviken!

söndag, maj 16th, 2010

Sessan i Apelviken!

Sessan i Apelviken!

I fredags hade vi en härligt solig dag i Apelviken. Var nere vid klipporna och bara njöt av solens sken. Även Sessan tyckte att det var mysigt. Idag var det dock på med den tjocka jackan igen…..

Varberg.

lördag, maj 15th, 2010

Klia på min hundmage!

Klia på min hundmage!

I det fina förtältet.

I det fina förtältet.

Varbergshelg med husbilen. Sessan är just nu en liten vakthund och “voffar” när det kommer en hund som går förbi. Husse har hotat taxen med att det blir hundskolan igen, men vad bryr sig Sessan om det. När det kommer förbi några söta ungdomar så slänger hon sig på rygg “klia mig på min hundmage”. Hon stortrivs med campinglivet! Igår var vi hos Pepsis familj och kollade in det nya fina förtältet. Så fräckt!