Archive for oktober, 2010

Vilken hundsöndag!

söndag, oktober 31st, 2010

Lydnadsgruppen.

Lydnadsgruppen.

Janne och Yrrol.

Janne och Yrrol.

Söndagsträffen.
Söndagsträffen.

Söndagen började med lydnadskursen. Alla har blivit jätteduktiga.Tog sedan en sväng till hundutställningen på Jennylund och träffade hundkompisar som ställde sina fina valpar där. Grattis till er alla! På söndagsträffen kom det säkert över 30 hundar som strålande samman.KUL!

Toahunden bestämmer själv…

lördag, oktober 30th, 2010

Toahund....

Toahund....

Efter en dag i stallet är det skönt att ta ett bad. Mattegrisen Sessan vill ju vara där det händer nå´t. Då är man snäll och sätter in hennes goa bädd med filt och allt. Varför lägger sig inte taxen där, utan sitter på det kala golvet istället och ser allmänt lidande ut…Ingen fattar varför?

Film:Skogstax!

fredag, oktober 29th, 2010

Film:Skogstax!

Film:Inkallning!

onsdag, oktober 27th, 2010

Film:Inkallning!

Valpfrossa!

måndag, oktober 25th, 2010

Famnen full med taxvalpar!

Famnen full med taxvalpar!

Värd sin vikt i guld!

Värd sin vikt i guld!

Pussgurka!

Pussgurka!

I helgen gjorde vi ett besök hos mysiga taxfamiljen på Hedmogläntans kennel. Hos Ingegärd och Elof var det rena rama valpfrossan! 8 veckor gamla och hur goa som helst.Man vill bara ta med sig allihop hem….Tack Ingegärd och Elof för att vi fick komma med så kort varsel på visit.Kram till er.

Vilka framsteg!

söndag, oktober 24th, 2010

Hopp!

Hopp!

Vänta....
Vänta….
Spring!
Spring!

Kontakt!

Kontakt!

 Vilka framsteg på kursen idag.Nu börjar kontakten komma mer och mer även vid fot!!Sessan är grym!Vi tog även en sväng i skogen så att hon fick hoppa och skutta som bara hon kan. Träffade varken jägare eller älgar, så de har nog gett upp….

Knähund….

torsdag, oktober 21st, 2010

Knähund....

Knähund....

Husse är hemma igen efter att ha varit på vift. Det tycker Sessan är skönt. Då kan man få vara en liten knähund…

Höstrusk!

måndag, oktober 18th, 2010

Torkar!

Torkar!

Vilket höstrusk! Efter matte slutat jobbet blev det till att dra på sig regnstället och åka till golfbanan. Vi var helt ensamna där….inte så konstigt.Sessan bryr sig noll om vädret och for runt som vanligt i full fart. Väl hemma så tog sig matte ett välförkänt bad och taxen låg under sin filt och kurade. Nu är hösten här.

Inkallning-hit!

söndag, oktober 17th, 2010

Hit!

Hit!

Här.

Här.

Å sitt!

Å sitt!

Idag var nog den bästa gången hitills på kursen sedan starten. Sessan var riktigt med på noterna. Alla andra deltagare får sig ett gott skratt varje gång vi kör inkallning. Sessan ser ut som värsta Duracellkaninen!!! Benen går som trummpinnar typ -tecknad film…..Tjoho!!!

Film:hopp!

onsdag, oktober 13th, 2010

Film:hopp!