Archive for november, 2011

Stormvarning!

söndag, november 27th, 2011

Tar skydd i skogen!

Tar skydd i skogen!

Snacka om stormvarning! Vi tog med oss Sessan ut i skogen på förmiddagen, för där blåste det inte så mycket ivarjefall…..

En vecka kvar till 1:a advent…

måndag, november 21st, 2011

Sessan kollar...

Sessan kollar...

Fått syn på nå´t!

Fått syn på nå´t!

Vid sjön.

Vid sjön.

Svårt att tro att det bara är en vecka kvar till 1:a advent. Jättevarmt och skönt och rena rama brittsommaren! Sessan står och får syn på något vid sjön - ingen mer än hon vet vad….?

Hemma från Varberg.

onsdag, november 16th, 2011

Utsikt från hotellet.

Utsikt från hotellet.

Matte är hemma från Varberg och taxen visade rätt tydligt att det gör man inte helt ostraffat.Matte som annars är favoriten fick kämpa lite och fjäska. Det finns väl gränser, tyckte nog Sessan. Här ett kort från mattes hotellrum.Härligt utsikt över strandpromenaden.

Resfeber….

lördag, november 12th, 2011

Resfeber...

Resfeber...

 Resfeber hos taxen….Matte ska till Varbergs Kurort imorgon och håller på att packa. Sessan skulle nog vilja följa med, men får stanna hemma hos husse och hålla ställningarna på Husbil-Partner.

Queenes prisskörd!

måndag, november 7th, 2011

Fina priser!

Fina priser!

Här ett kort på Queene och hennes fina prisskörd från helgens utställning i Växjö. Bästa veteran i Lk och fick alltså deltaga i den stora BIS-finalringen. Vilken ära!!

Växjö!

lördag, november 5th, 2011

Queene o Ica med priserna!

Queene o Ica med priserna!

Utställning idag i Växjö. Domare för taxarna var Leif Lehman-Jörgensen. Vi höll ju en extra tumme för Sessans mamma Queene och hon fick Excellent och Ck, samt  Btkl 4! Grattis och still going strong! Med på kortet är hennes taxkompis Ica som också fick Exellent o Ck. Härligt!

Drevtax?

torsdag, november 3rd, 2011

Drar järnet!

Drar järnet!

Ute med taxen på promenad. Drog järnet från Matte som skrek SESSAN!!!!Kom tillbaka till slut….. Tror att vi har köpt oss en drevtax!!!

Träff med hästtjejerna inkl. massage!

tisdag, november 1st, 2011

Taxen kollar massagen!

Taxen kollar massagen!

Igår kväll var det träff med hästtjejerna inklusive massage för matte.Taxen fick hänga med och det gör hon ju så gärna. När matte blev masserad så roade hon sig med att försöka krypa in i en ihoprullad matta. Det lyckades hon ganska bra med ,enligt hästtjejerna. Hon är en grythund konstaterade matte!