Archive for februari, 2012

Årsmöte med taxklubben!

söndag, februari 26th, 2012

Stolta VP-pristagare!

Stolta VP-pristagare!

På taxklubbens årsmöte!
På taxklubbens årsmöte!

Årsmöte med Västsvenska taxklubben idag. Lika trevligt som vanligt att få träffa alla sköna taxkompisarna. Extra kul att få ta emot Vandringspriset till Sessan för tredje gången som bästa långhåriga tax oavsett storlek!

Vår egen lilla Prinsessa!

torsdag, februari 23rd, 2012

Vår Prinsessa!

Vår Prinsessa!

Vår egen lilla Prinsessa! Hon tackar så mycket för alla grattishälsningar som hon har fått från våra goa vänner. Kram!

Sessan fyller 5 år!

måndag, februari 20th, 2012

Grattis Sessan!

Grattis Sessan!

Idag fyller Sessan 5 år på självaste semledagen! Detta ska vi givetvis fira med extra god skinka till henne och några andra presenter. Vi vill ju även gratta hennes syskon Balli,Frida och Remi på födelsedagen!

Snöblandat regn…

lördag, februari 18th, 2012

Kollar!

Kollar!

Använder hundnäsan...

Använder hundnäsan...

Snöblandat regn och blåst idag.Det fick bli en sväng till skogen med Sessan idag. Nu väntas lördagsmiddags bestyr. Ha en go kväll alla kära läsare.

Alla Hjärtans Dag!

tisdag, februari 14th, 2012

Alla Hjärtans Dag!

Alla Hjärtans Dag!

Tulpantax!

Tulpantax!

Vi vill önska alla våra goa bloggläsare en riktigt härlig Alla Hjärtans Dag!! Vi ska bara ha det mysigt hemma - det fick bli en tulpanbukett för att fira lite. Stor kram från oss!

Bäst i Väst!

fredag, februari 10th, 2012

Bäst i Väst!

Bäst i Väst!

Bäst i Väst! Underbar läsning i VsvTK:s årsberättelse för 2011.För tredje året i rad erövrade Sessan “Kullabo Pajas Minnespris” till årets bästa långhåriga tax oavsett storlek med 20 poäng. Dessutom ett VP för vårens spårprov ”Knalten´s o Barrsjön VP”. Det blir ett roligt årsmöte för oss och vi är så stolta över våran lilla tax!

Taxvärmare.

onsdag, februari 8th, 2012

Taxvärmare!

Taxvärmare!

Hos oss har vi EN liten taxvärmare.Hos Anita och Kaj har man FEM stycken underbara taxvärmare.Perfekt i denna vinterkylan.Här alla samlade på ett kort!

Hemma igen!

söndag, februari 5th, 2012

Snöhund!

Snöhund!

Nu är hela familjen samlad igen.Husse har kommit hem med en jättefin Adria 670 SL 2011.Extra kul eftersom den är modellen är så poppis!! Sessan och matte var välkomstkommitte´i snöyran….

Ute i kylan.

onsdag, februari 1st, 2012

Iza i Centrum!

Iza i Centrum!

Skön värme från grillen!!

Skön värme från grillen!!

På promenad!

På promenad!

När man är ute i kylan är det gott att värma sig från grillen! Marcus och Bill fixade det med bravur! Härligt att Sickan och Ove tog med sig Sessan på promenad tillsammans med Jackson.Även Anntherese och Iza var med på träffen.KUL!