Archive for maj, 2012

Luring…

onsdag, maj 30th, 2012

Luring...

Luring...

Grillmaster!

Grillmaster!

Sessan är en liten luring…. När vi skulle åka till Mors Dag på söndag så lyckades hon får upp påsen med Mattes vegetariska sesamkroketter och käkade upp alla fyra. När vi kom in i hallen såg hon allmänt skyldig och mätt ut!!

Mors Dag.

söndag, maj 27th, 2012

My och Sessan.

My och Sessan.

Följa Sessanleken....

Följa Sessanleken....

Tjorvens sten.

Tjorvens sten.

Mors Dag på Västra Röd med hela tjocka släkten. Vi hade kanonväder och Bill fixade grillningen med bravur. My var ju glad över att se Sessan och följde efter henne överallt…Vi tittade även till våra gamla tax Tjorvens sten - eftersom hon ligger begravd på landet.Känns bra att ha den minnesplatsen för henne.

Taxutställning i Kjugekull!

onsdag, maj 23rd, 2012

Queene in action! Foto:Mary Rume.

Queene in action! Foto:Mary Rume.

BIS 4 veteran!
BIS 4 veteran!

Taxutställning i Kjugekull i helgen. Domare var Bertil Lundgren som gillade Sessans mamma Queene jättemycket och gav henne följande fina kritik:Nästan 10 år feminint huvud med tillräcklig  längd. Bra käkparti. Bra hals och skuldra. Välvinklad.
Utmärkt bröstkorg. Stark rygg rör sej med bra steg. Bra benstomme och päls. Gratulerar till en väl bibehållen veteran. Bästa veteran.

Vi vill ju gratta handlern/ägaren Anita till det men även övriga taxvänner Carina,Helena,Ewa mfl. som ställde i helgen och kämpade till sig BIG, BIR,excellent och CK.Grattis från oss!!

Crusing i Kungälv.

lördag, maj 19th, 2012

Husse och Sessan på Crusing.

Husse och Sessan på Crusing.

Med rondellhunden Iza.

Med rondellhunden Iza.

Crusing i Kungälv idag. Husse,matte och tax åkte och kollade på alla gamla fräcka bilar som stod uppställda vid motorklubben. Sen en sväng till centum för att se själva crusingen. Sessan var hemma och susade så gott under tiden. Anntherese hade med sig Iza - så hon fick bli dagens rondellhund!

I ringen på Sätilautställningen!

fredag, maj 18th, 2012

Har koll!

Har koll!

Focus!
Focus!

I BIS-finalen.

I BIS-finalen.

Eftersom det var uselt väder med regn och rusk så hölls utställningen inne i hallen. Sessan tyckte att golvet luktade väldigt gott…(använder hundnäsan överallt). Hussehandler fick kämpa för att hålla upp huvudet på hunden, vilket domaren kommenterade på ett härligt sätt.Här tre kort från ringen - lite suddigt dock.Håll till godo!

Utställning i Sätila VsvTK.

torsdag, maj 17th, 2012

BIR!

BIR!

Med priser!

Med priser!

Med domaren.

Med domaren.

Utställning i Sätila med VsvTK. Domare:Göran Hallberger. Sessan fick Excellent och Ck och därmed BIR. I Bis deltog samtliga 9 varianter och där blev hon 7:a. Det var 90 taxar anmälda idag. Vi är mycket nöjda med dagen.Tack alla goa taxvänner för en bra dag!!

Ringträning i maj.

tisdag, maj 15th, 2012

Träning i maj med mössa!

Träning i maj med mössa!

Va?!

Va?!

Travar på!

Travar på!

Ringträning i maj med mössa,vantar och vinterjacka!!Ja,ja, vi taxmänniskor ger ju inte upp i första taget….

En dag i skogen med Sessan.

söndag, maj 13th, 2012

Luktar gott.

Luktar gott.

Sträcker sig.

Sträcker sig.

Med klöven!

Med klöven!

En skön dag i skogen med Sessan. Vi gick ett spår också ,som hon tog jättefint idag.Hon var riktigt taggad. Satt i bilen och pep otåligt före….

Kvällar!

onsdag, maj 9th, 2012

Kvällskort!

Kvällskort!

Det är mycket nu….,så det blir på kvällen man får ta en promenad med Sessan. Här ett kvällskort från Bollestads golfbana med matte och tax. Vackert!!

Äntligen fredag!

fredag, maj 4th, 2012

Snark...

Snark...

Äntligen fredag och vi ska ha en riktigt go och mysig helg! Här ligger Sessan på soffan och har koll på folk och hundar som går förbi nedanför. Om hon ser någon som ser mystisk ut ,så blir det ett litet voff,voff!!