Archive for juli, 2012

Utställning i Ransäter.

måndag, juli 30th, 2012

Söta Frida.

Söta Frida.

På helgens utställning i Ransäter som domaren Hans Almgren dömde blev Sessans mamma Queene BIR på LK!!Still going strong och grattis från oss! Sessans syster Frida var med igen i utställningsringen för att lära och när handlern Anita fått träna henne lite mer så blir hon farlig i ringen. SE UPP!

Spårprov i Norge.

måndag, juli 23rd, 2012

Spårar!!

Spårar!!

Hittat klöven.

Hittat klöven.

Anita och Kaj har varit på spårturne´i Norge. Grattis till Doggside´s Princess Congress som nu är NO VCH!Goa Queene hängde också med men vart´ lite trött och blev biten av ett gäng pissemyror….På bilderna ser ni Anita som provar spår med Sessans syrra Frida för första gången. Lycka till även i fortsättningen.

Afterbeach på Apelviken.

fredag, juli 20th, 2012

Sessan på Afterbeach!

Sessan på Afterbeach!

Ibland är det afterwork , men nu är det afterbeach som gäller. Sessan hänger på!!

Sommar i Skåne.

onsdag, juli 18th, 2012

Sommar i Skåne.

Sommar i Skåne.

Balli bus!

Balli bus!

Sessan har koll!

Sessan har koll!

Lite mer bilder från underbara Skåne  i bästa sommarskrud. Hoppas att alla våra bloggläsare har det gott  i semester Sverige! Kram från oss.

Skåneträff hos Carina.

söndag, juli 15th, 2012

Carina,Mari,Balli o Sessan.

Carina,Mari,Balli o Sessan.

Smaskig taxtårta!

Smaskig taxtårta!

På väg...

På väg...

Matte,Balli o Sessan.
Matte,Balli o Sessan.

I helgen den årliga Skåneträffen hos Sessans uppfödare Carina.Sessan fick hälsat på sin syrra Balli, men våran tax är väl sådär måttligt road av det…. Det är väl mest matte och husse som tycker det är superkul! Carina hade bakat värsta smaskiga taxtårtan till oss - tusen tack. Alltid lika skoj att komma till dig!

Felicia 10 år!

tisdag, juli 10th, 2012

Fina Felicia!

Fina Felicia!

Mysiga My.

Mysiga My.

Felicia har fyllt 10 år och idag var vi i Västra Röd för att gratta födelsedagsbarnet. Grattis till dig! Mysiga My var ju glad att få ha sin lekkompis Sessan hos sig en stund. Vi fick mumsig rabarberpaj till fikat - tack för det!!

Tvååker i regn.

fredag, juli 6th, 2012

Välvisad!

Välvisad!

I regnet med husse.

I regnet med husse.

Idag har vi varit på utställning i Tvååker. Precis när hussehandler o Sessan skulle in i ringen så ösregnade det!! De var tappra bägge två och kämpade på. Sessan fick kanonfin kritik bla:trevlig tik,feminint huvud,bra hals och överlinje,kunde önskat mer bröstkorg och mer vinkel i överarm,välvinklad bak,bra tassar,bra päls,rör sig bra från sidan och med parallella fram och bakbensrörelser.Välvisad.Domare Irene Krogstad - Norge.Det bästa med denna dagen var att handlern fick välvisad i kritiken och att få träffa och tjöta med alla sköna taxkompisar!

Taxvalpen Sixten på besök.

söndag, juli 1st, 2012

Bill och Sixten.

Bill och Sixten.

Mystax.

Mystax.

Sixten ska bli en champion!

Sixten ska bli en champion!

I helgen hade vi den ursöta taxvalpen Sixten med familj på besök. Man kan verkligen säga att man blir valpsjuk!! Har nästan glömt av att Sessan har varit så liten. Sixten kommer att bo i Danmark och siktar på att bli en champion. Tack till Lotta och Magnus för att ni tittade förbi.