Archive for april, 2013

Sessan på utställning i Uddevalla BDTK!

söndag, april 28th, 2013

Helena och Sessan!

Helena och Sessan!

Vår Ck hund!

Vår Ck hund!

Med rosett!

Med rosett!

Idag har Sessan varit på utställning i Uddevalla.Gunilla och Helena Knez hämtade henne i morse och Helena visade henne till fina resultatet:Championklass 1,excellent,ck och 3:a bästa tik.Det är vi jätteglada och stolta över.Det var 6 st. Lk i klassen från både Sverige,Norge och Danmark.Domare: Pia Lundberg. Tusen tack Helena för fin handling av Sessan!

Med gips i skogen.

fredag, april 26th, 2013

Med gips och Sessan.

Med gips och Sessan.

I söndags när matte skulle cykla till firman så blev det bomstopp när Sessan kom lite bakom och tvärstannade. Så det blev akuten,röntgen, operation och gips för mattes del. Idag var vi och hämtade klövern som legat i skogen sedan i lördags. Taxen hittade den faktiskt själv. Tack till alla vänner för er omtanke om matte.

Ronja busvalp!

onsdag, april 17th, 2013

Ronja busvalp!

Ronja busvalp!

Kom här.

Kom här.

Duktig vovve!

Duktig vovve!

När pappa Thorleif kommer och hjälper till med bygget på Husbil-Partner så följer ju Ronja busvalp med. Hon hittar på alla möjliga små hyss som att hitta kryphål i staketet, tugga på papper så de blir i småbitar, tycka allmänt synd om sig själv på kontoret - vilket slutar med att hon får vara med inne i förrådet med allt bygge… Men hon är även väldigt duktig och visar att hon kan gå både vid sidan och sitt. Hon är alldeles underbar. Men man har nog glömt hur småjobbig valptiden kan vara - snacka om hundbebis. Men Sessan var ju givetvis ett A-barn som liten…

En minigris!

fredag, april 12th, 2013

Gillar minigrisen!

Gillar minigrisen!

En liten minigris fick Sessan som kompensation för att hon var på veterinärstationen och fick sin spruta. Så nu får husse och matte ont i öronen av allt pipande här hemma. Självförvållat ioch för sig…

Ringträning inklusive Anntherese och Iza.

tisdag, april 9th, 2013

Glad matte!

Glad matte!

Sessan har koll!

Sessan har koll!

Efter Iza!

Efter Iza!

Idag var vi ännu fler taxar på ringträningen. Det är så himla roligt att träffa alla. Anntherese och lilla Iza hängde med som ett litet störningsmoment…Iza trippade runt så fint som den söta ”Paris Hiltonhund” hon är.

På Marstrand.

fredag, april 5th, 2013

På Marstrand.

På Marstrand.

Förra helgen när vi var på Marstrand, så tog vi en uppfriskande promenad på klipporna. Höll nästan på att blåsa bort…

Ringträningen är igång.

tisdag, april 2nd, 2013

Sju taxar på rad.

Sju taxar på rad.

Inte ringrostig ivarjefall.
Inte ringrostig ivarjefall.

Ett säkert vårtecken är när ringträningen kör igång i Ytterby. Igår var första gången för säsongen och vi var sju taxar med ägare som tränade. Det var både nybörjare och lite mer rutinerade. Alla var riktigt duktiga!

Chino på bordet.

Chino på bordet.

Ytterligare en Doggsidare´var med. Här står Chino på bordet.