Archive for juni, 2013

Som julafton för surfarna!

onsdag, juni 26th, 2013

Slappar och susar så gott.

Slappar och susar så gott.

Julafton för surfarna!
Julafton för surfarna!

En av dagarna i Varberg så blåste det rejält. Vi var nere på stranden och kollade. Rena rama julafton för surfarna! När man är ute så mycket hela dagarna så måste man ju slappa och sova lite middag . Det är våran tax väldigt duktig på….

Midsommar i Varberg.

tisdag, juni 25th, 2013

På Apelvikens camping.

På Apelvikens camping.

Sess i sin hundgård.

Sess i sin hundgård.

Snarkas...

Snarkas...

Midsommarfirande för hela taxfamiljen på Apelvikens camping i Varberg. Vi har allt haft riktigt tur med vädret. Sessantax har njutit lika mycket som husse och matte av vistelsen. Trött blir man också….

Ha en go midsommar!

onsdag, juni 19th, 2013

Jordgubbstårta!

Jordgubbstårta!

Ha en riktigt go midsommar. Vi har laddat med sill,potatis,jordgubbar och allt som hör till. Kramar från Sessan med husse och matte.

Vovvar på Husbil-Partner.

fredag, juni 14th, 2013

Sessan och My på firman.

Sessan och My på firman.

Vovvarna på Husbil-Partner trivs som fisken i vattnet i Sessans hundgård!Idag är en solig dag och matte har fått tillbaka sin dator!

Mattes dator är på service - inga uppdateringar just nu….

lördag, juni 8th, 2013

SPÅR-SM!

tisdag, juni 4th, 2013

Timja Dansk spårchampion!

Timja Dansk spårchampion!

Skåne-Blekinge Taxklubb kommer att representeras på Viltspår-SM 2013 av en rutinerad veteran, nämligen 10 år gamla SEVCH Pågarnas Polly, PollyLilly, ägare Kaj och Anita Turesson-Wickberg! Denna lilla långhårsdvärg är vid detta laget ett känt namn i de skånska spårkretsarna, då hon nästan var gång ligger på topplaceringar på klubbens ordinarie spårprover. Tiken har dessutom precis varit i Danmark och vunnit  deras spårprov med maxpoäng. Lilla “Timja”, som är en envis och viljestark liten personlighet, kommer att suffleras av sin “lillasyster” Doggside’s Princess Congress som är anmäld som reserv. Båda töserna ägs av samma familj. Grattis till Anita,Kaj och även Doggside´s Carina!