Archive for september, 2013

Hit med klöven!

söndag, september 29th, 2013

Vill ha!

Vill ha!

En tur till skogen och la ett spår för Sessan. Husse och taxen satt och väntade förväntansfullt på matte. Sessan fatta direkt vad som vad på gång och ville iväg och pep och hade sig… På med selen och sedan iväg som ett spjut på spåret. Hon älskar det!

Svensk Utställningschampion Minnie!

måndag, september 23rd, 2013

Champion Minnie!

Champion Minnie!

Jippie! Sessans syrra Doggside´s Princess Remi har fixat sin etta i öppen klass och kan därmed titulera sig som Svensk Utställningschampion. Ett jättestort grattis till Anita och Kaj och givetvis även till uppfödare Carina. Det börjar bli många champions från kenneln nu. Så himla kul!

Grattis Nova!

torsdag, september 19th, 2013

Grattis till Nova!

Grattis till Nova!

I helgen har Nova varit i Danmark och spårat. Kajs kommentar var “detta spåret var det svåraste spåret jag har gått sedan vi började med spår”….dessutom överlägset i poängen och provets bästa hund. Så nu är hon Dansk viltspårchampion och därmed Nordiskchampion. Stort grattis från “syrran” Sessan, husse o matte till Anita och Kaj. Vi är såååå imponerade!!

En helg i Sofiero

måndag, september 16th, 2013

Carina o Alexandra! Foto Eva Hörnfelt-Ahlin

Carina o Alexandra! Foto Eva Hörnfelt-Ahlin

I helgen har det varit utställning i Sofiero och Sessans uppfödare Carina har kämpat på i ringen. BIR-valp och flera excellent,ck m.m Här ett kort på Carina och Alexandra in action. Härligt tycker moster Sessan!

Lite nostalgi..

torsdag, september 12th, 2013

Första utställningen o nästan full pott!

Första utställningen o nästan full pott!

Skoj när man hittar ett kort på priserna och Sessan från hennes första utställning.Det var en valputställning i Malmö och hon blev BIR och BIG-2!WOOW!! Det var där som allt startade.Tur att vi har tränat uppställningar med henne sedan dess. På kortet står hon som en kratta , men det har alltid varit hennes styrka i ringen att stå som ett ljus. Tack Carina för att du fick”lurat”med oss på det…

Njutnings Sessan.

måndag, september 9th, 2013

Så vackert.

Så vackert.

Slick!

Slick!

Njutnings Sessan.

Njutnings Sessan.

Med den fina stora kameran i högsta hugg ville matte ha snygga kort på en uppställd tax. Sessan ville annorlunda och hittade så mycket gott att rulla runt i istället. Ja,ja taxen får väl vara en njutningshund då….

Sköna september.

fredag, september 6th, 2013

På väg...

På väg...

Vilket underbart septemberväder. Idag blir det en skön promenad för matte och tax. Det gäller att rusta sig med lite värme och sol inför hösten. Ha en skön lördag alla vänner!

En liten Söndagsträff…

måndag, september 2nd, 2013

Mitt i allt!

Mitt i allt!

En liten Söndagsträff hann husse,matte och taxen med i helgen. Bra träning att träffa så många vovvar och sitta still och sedan lyssna på matte….