Archive for maj, 2014

Jubileumsutställning i Vårgårda!

fredag, maj 30th, 2014
Sessans priser!

Sessans priser!

BIR i Vårgårda!

BIR i Vårgårda!

På Kristihimmelsfärdsdagen hölls det en Jubileumsutställning i Västsvenska Taxklubben. Det skulle firas att klubben fyllde 60 år och då var det ju självklart att husse, matte och Sessan ville vara på plats. Domaren Jahn Stääv gav Sessan excellent med Ck och då blev det ett BIR till henne. I finalen deltog alla nio varianter och där blev hon BIS-5.Tack till Helena för hjälpen med att visa Sessan så fint.

Crusing i Kungälv.

tisdag, maj 27th, 2014

Fin tax och fina bilar!

Fin tax och fina bilar!

Crusing i Kungälv i helgen. Husse,matte och Sessan tog en sväng och kollade in alla fina bilar. Det var många besökare som tyckte att den lilla taxen var allra finast…!

Fikadax på avslutningen.

torsdag, maj 22nd, 2014

Fikadax!

Fikadax!

I tisdags var det avslutning med ringträningsgänget. Strålande sol,tjöt med taxnördar och gofika - kan det vara bättre?!

Utställningshelg i Skåne!

tisdag, maj 20th, 2014

Carina med BIR Alexandra!

Carina med BIR Alexandra!

Det har varit en riktig utställningshelg i Skåne. Vädret har varit ömsom sol och regn liksom resultaten. Men i söndags blev Moster Sessan stolt över söta Alexandra som slog till och blev BIR i hällande regn! Stort grattis även till Doggside´s Carina som fick med sig flera fina priser från Kjugekull!

Noordhgårdens dag!

söndag, maj 18th, 2014

Alla på en rad!

Alla på en rad!

Vardagslydnadsgänget!

Vardagslydnadsgänget!

I lördags hade Roger och Helena fixat Noordhgårdens Dag. Det var strålande sol så snacka om att ha tur med vädret! Matte och Sessan var med i ett vardagslydnadsgäng och vi bjöd på en liten uppvisning inför ett gäng åskådare. Sitt,ligg,gå vid sidan och inkallning.Vid inkallningen blev det många skratt för Sessan är som en liten Duracellkanin och spurtar till matte i full fart - de små taxbenen går som trumpinnar….Helena skojade till det också och gick omkring som störningsmoment med barnvagn och med bollar. HAHA! En lyckad dag där vi kunde visa att även en TAX kan vara lydig!!

Sessan fixade 1:a med HP!

onsdag, maj 14th, 2014

Glad husse med Sessan 1:a HP!

Glad husse med Sessan 1:a HP!

Sessan har fixat en 1:a med HP i sitt senaste spårprov.Vi gjorde det i Floda för domaren Stig Löfgren. Hon var verkligen med på noterna och tog spåret direkt och gick klockrent på 18 minuter. Våran älskade tax.Vi är så otroligt stolta över henne!

Sessans syrra Dansk Champion!

lördag, maj 10th, 2014

Anita och Minnie med Cert!

Anita och Minnie med Cert!

Vilken rolig överaskning vi fick idag! Sessans syrra Minnie har varit på utställning i Roskilde och blivit Dansk Champion!Ett stort grattis till Anita,Kaj och Carina såklart!HEJA!

Ringträning på en söndag.

tisdag, maj 6th, 2014

Roger hjälper husse och Sessan.

Roger hjälper husse och Sessan.

Ringträning på en söndag. Kul att så många kom till Noordhgårdens träning. Först runt i ringen med alla på en gång…Husse fick också tagit några varv med Sessan och fick några fina tips av Roger. Hon är riktigt fin nu och så pigg och glad var Rogers kommentar. Alltid kul att höra- även om vi självklart alltid tycker att hon är bäst!

Solig dag på 1 maj.

lördag, maj 3rd, 2014

Roger,Sessan o husse.

Roger,Sessan o husse.

Titta på mig!

Titta på mig!

Snacka om att det var en riktigt solig dag på 1 maj. Lite kallt men bara man hade på sig så var det helt ok. Matte såg till att Roger hade fullt upp vid sin monter med frågvisa hundägare.

Hundens Dag i Kungälv!

torsdag, maj 1st, 2014

En skånevalp!

En skånevalp!

På Hundens Dag!
På Hundens Dag!

Strålande sol på Hundens Dag! Vi har varit med Noordhgårdens hundskola och delat ut massor med flyers och pratat med intresserade hundägare. En TAX träffade vi också. En valp från Marys kennel. Så då var vi två skånetaxar som kunde visa upp oss på fästningen. HEJA!