Archive for juni, 2014

Fotomodell.

söndag, juni 29th, 2014
Stolt och ståtlig!

Stolt och ståtlig!

Midsommarkänsla.

Midsommarkänsla.

Fått syn på nåt...

Fått syn på nåt…

Matte tycker det är kul att leka lite med kameran och ta kort i olika vinklar. Vet inte om taxen är lika road som måste agera fotomodell. Det blir många Sessan, Sessan Hooho-rop…..!

Vackra och finurliga Sessan.

tisdag, juni 24th, 2014

Sessan tax!

Sessan tax!

Vackra Sessan vid stranden i Varberg. När vi kom hem från campingen och packade ur sakerna hoppade hon in i våran bil och la sig i hundburen. Ja, det var vad husse och matte trodde ivarjefall…Vad duktig och tyst hon är, resonerade vi. Sanningen var den att hon hade lyckats få upp påsar som låg i bilen med massa hundgodisar! Hon såg ut som hon svalt en fotboll. När matte tittade in i bilen så såg hon allmänt skyldig ut. Tom en BURK med godis hade hon fått upp - hur fattade inte vi ivarjefall?! Hon e´ allt bra finurlig våran tax.

Campat i Varberg.

söndag, juni 22nd, 2014
Jäsp!

Jäsp!

Med hundgården såklart!

Med hundgården såklart!

Halvsover....

 

Halvsover….
Under midsommarhelgen har hela taxfamiljen campat i Varberg som är våran favvocamping. Vi har träffat goda vänner och haft det hur bra som helst. Även vovvas har njutit av ledigheten. Hon trivs som fisken i vattnet i sin hundgård och skäller på förbipasserande hundar som kommer för nära….

Glad Midsommar!

tisdag, juni 17th, 2014

Glad Midsommar önskar vi alla våra vänner!

Glad Midsommar önskar vi alla våra vänner!

Här kommer en hälsning från oss till alla våra vänner - Glad Midsommar!

Har det gott både dag och natt!

lördag, juni 14th, 2014

Har det gott i solen.

Har det gott i solen.

Sessan har varit hos sina hundvakter eftersom husse och matte har varit på SPA. På dagen ligger Sessan och Alice på balkongen och solar och har det gott. På natten ligger våran tax och sover sked med stackars Fidde - det blir som att ha ett varmt element på magen….PHU!Att försöka flytta på hunden är ju inte att tänka på när man har med en liten envis tax att göra!

En solig dag på landet!

söndag, juni 8th, 2014

Mammas mumsiga tårta!

Mammas mumsiga tårta!

Matte med My och Sessan.

Matte med My och Sessan.

My och Sessan.Älskar My:s underbara look!

My och Sessan.Älskar My:s underbara look!

Vilken underbar dag vi har haft med den stora familjen idag. Vi har varit på landet och firat mamma i efterskott.Kanongott med grillat och supersmaskig tårta. Sessan och My sprang ju omkring som vanligt.Vi ville att de skulle hålla sig på gräsmattan nere vid syrran, men våran tax ville bara springa upp hela tiden till mammas stuga.Lydig, eller not?!!

Lite smått och gott!

fredag, juni 6th, 2014

Glad matte med BIRtax!

Glad matte med BIRtax!

JA!!

JA!!

MUMS!!

MUMS!!

Lite smått och gott från helgen. Matte var så glad att Sessan fick excellent och Ck och blev BIR-tax och som det verkar på ett av korten var Sessan lika glad-JA!!Dagen före utställning var vi på supe´med taxklubben och det var jättegott!Skickar med en bild på mattes huvudrätt.MUMS!

BIS-finalen!

tisdag, juni 3rd, 2014
Focus!

Focus!

Alla nio varianter!

Alla nio varianter!

I BIS.

 

I BIS.
I BIS-finalen deltog samtliga nio varianter!Domarna som dömde den var Ingela Kyrklund och Jahn Stääv.Sessan fick en stor jättefin vit rosett för sin BIS-5 placering.Rosetten var större än hunden.. De övriga priserna gick inte av för hackor heller med hundmat,termos och vinflaska från vår firma Husbil-Partner. En snygg nummerlappshållare fick alla också med VsvTK:s logga. Prisbordet var verkligen kanon!

In action!

söndag, juni 1st, 2014

In action!

In action!

Helena och Sessan!

Helena och Sessan!

Framför domarkollegiet!

Framför domarkollegiet!

Här några bilder från ringen med Helena och Sessan in action! Sessan travade på i friskt tempo och såg inte trött ut trots det varma vädret. Det hjälpte nog att hon kunde sitta och ladda i den svala husbilen!