Archive for augusti, 2014

Söndagsträffen!

söndag, augusti 31st, 2014

På G!

På G!

Var god stör ej - jag mediterar....

Var god stör ej - jag mediterar....

Söndagsträffen idag! Kul att träffas efter sommaruppehållet och tjöta hund.Lite träning fick det ju bli och taxen skötte sig alldeles utmärkt. På kortet ser det ut som hon mediterar. Hon har ju sett hur matte gör här hemma…

Klias….

torsdag, augusti 28th, 2014

Här luktar gott....

Här luktar gott....

Varit på skön eftermiddagspromenad med Sessan. Givetvis så hittade hon något “gott” att rulla sig i. Som ett brev på posten fick hon ju en stor fästing i nacken som matte fick ta bort hemma…..

Sessans hundtränare Roger 45 år!

söndag, augusti 24th, 2014

Lyssnar och lär av Roger.

Lyssnar och lär av Roger.

Idag har vi firat Sessans hundtränare Roger som fyllde 45 år! Vi bjöds på jättegoa små ostpajer och sallad. Dom ska vi ha receptet på - Helena. Sedan fick vi Rogers favvotårta med ananas. Nu sitter vi här och är supermätta!

Våran rymmare…

onsdag, augusti 20th, 2014

Jag tänker!

Jag tänker!

Ha,ha jag är ute....

Ha,ha jag är ute....

 Våran tax har blivit en riktig rymmare. Hon ligger på firman och tänker ut hur hon ska få upp grinden. Smart som hon är så fixar hon det galant med hundnäsan. Husse och matte ser plötsligt en hund ute på gården. Vad gör hunden ute, skriker vi till varandra?! Sessan ser fullständigt obekymrad ut….

Mystisk inkräktare….

söndag, augusti 17th, 2014

Skeptisk tax mot mystisk inkränktare....

Skeptisk tax mot mystisk inkränktare....

Hej kompis!
Hej kompis!

Matte har hittat ett roligt fynd att ställa på balkongen!  Sessan tycker bara att det är en mystisk inkräktare….

En kvällspromenad.

torsdag, augusti 14th, 2014

Husbilar på rad i Kungshamn.

Husbilar på rad i Kungshamn.

Vid havet.

Vid havet.

I sommar har det blivit många kvällspromenader med Sessan. Här ett kort från Kungshamn. Här kan husbilarna stå alldeles vid havet. Perfekt!

Ätit gott!

måndag, augusti 11th, 2014

Så gott!

Så gott!

Läskande!

Läskande!

Snacka om att vi har ätit så mycket gott denna sommaren. Även något läskande har väl slunkit ner. Sessan kör med sitt vatten och är därför pigg som en mört alla dagar!

Morgonstund.

lördag, augusti 9th, 2014

Morgonstund.

Morgonstund.

Morgonstund har guld i mund, sägs det. Lungt och fint och stilla vid havet på Instön. Här med en njutande Sessan. Våran sötnos!

Kanonbra priser!

onsdag, augusti 6th, 2014

Kanonbra priser!

Kanonbra priser!

Bland alla korthårs och strävhårstaxar(normal) var Sessan som långhårig kanintax som en katt bland hermelinerna på utställningen…. Som pris fick vi precis det fodret som hon alltid brukar käka. Snacka om flyt. Kanonbra priser för Sessantax!

I BIS!

söndag, augusti 3rd, 2014

I BIS!

I BIS!

Focus!
Focus!

Här är den jättefina kritiken som domaren Inge Hansen gav Sessan:      7-årig välbyggd tik med vacker över och underlinje,en tanke kort i bröstkorgen , mycket välvinklat bakställ, bra rörelser från alla håll,väl presenterad med bra päls.HAPPY,HAPPY!! Sessan är en dröm att ställa - hon står som ett ljus i ringen.Denna gången lyckades matte även få till travet riktigt bra på henne - ett winning team!