Sessan BIR och BIRVETERAN på internationell utställning i Vänersborg!

Matte är så nöjd med den snygga tavlan!!!

Matte är så nöjd med den snygga tavlan!!!

Så vacker uppställningsplats!

Så vacker uppställningsplats!

Vad bryr jag mig om de där stooora hundarna...

Vad bryr jag mig om de där stooora hundarna…

Med cirkushunden!

Med cirkushunden!

Igår tog taxfamiljen husbilen till Restad Gård i Vänersborg. Den utställningsplatsen ligger så kanonfint alldeles vid älven. Idag ställde vi Sessan för domaren Pia Lundberg. Sessan blev BIR och BIRVETERAN och fick jättefin kritik:9 årig veterantik av utmärkt typ och storlek, feminint vackert huvud, välformad kropp, harmoniskt vinklad bak och fram, bra svansansättning,vacker päls. Vi fick gå in i finalringen två gånger och det fick bli som en extra ringträning idag…

Comments are closed.