Archive for februari, 2010

Årsmöte!

söndag, februari 28th, 2010

Stolta vandringspristagare!

Stolta vandringspristagare!

Hämtat Sessans priser!

Hämtat Sessans priser!

Årsmöte med Västsvenska Taxklubben i Sätila bygdegård idag. Alltid lika trevligt. Extra kul eftersom Sessan fick Kullabo Pajas Minnespris för bästa långhåriga tax oavsett storlek,pokal för Utställningschampionat,pokal och rosett för Viltspårchampionat! Sedan god landgång, kaffe o kaka. På lotteriet vann vi ingenting, men husse säger otur i spel och tur i kärlek!

Horse Show i Göteborg!

fredag, februari 26th, 2010

Horse Show!

Horse Show!

Räkmacka King Size!

Räkmacka King Size!

Årets Horse Show i Göteborg. Husse och matte kollade in hoppningen och framförallt dressyren med Anky och Isabell i spetsen. Strongt  av Patrik Kittel att ta en fin 2:a placering i detta startfält! En klassiker är ju Hotell Gothias Räkmacka King Size!! Nyss kom Fidde med Sessan, hon har varit och lekt med Alice ikväll….

Gäller att hålla tungan rätt i mun!

torsdag, februari 25th, 2010

Tungan rätt i mun!

Tungan rätt i mun!

Det gäller att hålla tungan rätt i mun!!

Massagekväll!

tisdag, februari 23rd, 2010

Massagekväll!

Massagekväll!

Massagekväll med tjejgänget! Sessan fick hänga med. Först en rejäl husesyn och sedan mysa i mattes välbekanta jacka. Alla tjejerna fick ju givetvis pussar! Sessan upptäckte ganska snart att det fanns ett hål i massagebänken som man kunde utnyttja för pussar….

Sessan 3 år!

söndag, februari 21st, 2010

Sessan 3 år!

Sessan 3 år!

Idag är det Sessans födelsedag. Hon blir 3 år idag. När hon föddes vet jag att det var ett riktigt snöoväder - verkar vara standard på hennes födelsedag. Ett stort grattis till hennes syskon Balli,Frida och Disa!

Film:Blixtsnabb!

torsdag, februari 18th, 2010

Film:Blixtsnabb!

Det är mysigt med vänner.

tisdag, februari 16th, 2010

Vänner!

Vänner!

Det är mysigt med vänner.Sessan har en trogen vän i Alice. Alltid kul att ha någon att fara runt i skogen med!! Här har vi lyckats fånga taxarna på bild när de var still i några sekunder…..

Alla hjärtans dag!

söndag, februari 14th, 2010

Vinterdag!

Vinterdag!

Vi vill önska alla våra bloggläsare en riktigt skön Alla hjärtans dag! Kram till er.

Sessan - bästa långhåriga tax i Vsvtk!

fredag, februari 12th, 2010

Trevlig läsning!

Trevlig läsning!

Idag kom Västsvenska taxklubbens årsberättelse för 2009. Detta var en väldigt trevlig läsning. Kullabo Pajas Minnespris- priset utdelas till årets bästa långhåriga tax oavsett storlek. Priset erövrades 2009 av: Doggside´s Princess Singoalla med 23 poäng!Jippie! Ikväll får vi fira!

Badrumstax!

tisdag, februari 9th, 2010

Badrumstax!

Badrumstax!

Det blir bad i stort sett varje dag nu på vintern.Skönt att krypa ner i ett riktigt varmt bad och tina upp när man varit ute i kylan. Sessan är givetvis med i badrummet och njuter av värmen därinne. Vill ju vara med där det händer nå´t!